My Cream

Как да използваме сладкарският крем "MY CREAME"?
My Cream е изграден на водно-маслена основа. Може да се използва като пълнеж и покривен крем за производство на торти, пасти, мъфини, еклери, петифурии, тарталети, кроасани, бонбони и други десерти.
Сладкарският крем "My Cream" може да се използва като овкусител на растителна и млечна сметана. Възприема отлично маслен крем и захарен сироп.

Пълнеж с растителна или млечна сметана:
Разбийте сметаната с миксер, но не разбивайте докрай. След това добавете "MY CREAME" - съотношението може да бъде 2:1, 1:1 или 1:0,5 в зависимост от желаната консистенция и цвят.

Пълнеж - захарен сироп
Към "MY CREAME" добавете захарен сироп.

Пълнеж - маслен крем
Към избитото масло добавете "MY CREAME".

Огледална глазура
Разтопяваме "MY CREAME" на водна баня. Към него добавяме вода с желатин. Съотношението може да е 3:1. Разбива се до пълно хомогенизиране. Може да се използва за готов пълнеж на бонбони и палачинки.